Werpet Napisano 29 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Witam, Posiadam rower Giant Roam 0 Dosc 2023 z łańcuchem KMC X11L ze spinką missing link. Chciałem kupić zapasową spinkę w razie awarii łańcucha. Generalnie nie mogę znaleźć spinki KMC X11L tylko wyskakują mi KMC X11R - https://www.centrumrowerowe.pl/spinka-do-lancucha-kmc-missing-link-11r-pd23187/. Czy ta spinka też będzie kompatybilna z moim łańcuchem? Co konkretnie w KMC oznaczają te litery L i R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) Tak. I nie było specjalnych spinek do L czy nawet EL. Edytowane 29 Lipca 2023 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werpet Napisano 29 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Dziękuję za szybką odpowiedź. Co w ogóle kryje się za tymi symbolami w KMC? L, R albo EL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 Light, Extreme Light, SuperLight... odciążanie łańcucha celem zaoszczędzenia kilku gramów za co jeszcze niektórzy potrafią płacić dużą kasę. Łańcuch im bardziej ażutowg tym droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werpet Napisano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Dziękuję za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi