pld Napisano 26 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Witam, Mam wybity konus w przedniej piaście koła Shimano WH-RS10. Numer części Y4DV98020. Wygląda to tak: https://www.bicyclehero.com/fr/shimano-wh-rs10-f-lock-nut-unit-y4dv98020.html Ma ktoś pomysł skąd coś takiego wytrzasnąć? Może być używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2023 Tego typu części da się czasem zamówić w autoryzowanych serwisach shimano, bywały też w sklepie e-bmx.pl. Najbardziej opłaca się kupić drugą piastę na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pld Napisano 31 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Kupiłem Y2TA98030 i uzupełniłem podkładkami. Kształt konusów wydaje się na tyle zgodny że powinno być ok. Na razie bez problemów. Ogólnie nie produkuje się śrub/podkładek M9, trzeba podkładki do podnoszenia zawiasów kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi