irekpe Napisano 24 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Witam, bardzo proszę o poradę i pomoc w wyborze...to znaczy mam nadzieje, ze podsuniecie jakieś pomysły, żeby było z czego wybierać, bo ja póki co mam tylko jeden typ https://rower.com.pl/rower-elektryczny-haibike-fullseven-4-2105433 Czy to dobry wybór? znacie jakieś podobne godne polecenia? czy ten będzie odpowiedni również dla kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 (edytowane) Napęd Yamahy jest dobry - ma bardzo delikatne odcięcie przy 25/h, jest trwały i daje odczucia naturalnej jazdy na rowerze. O reszcie się nie wypowiem - ja jeżdżę na rowerze trekkingowym. Inne propozycje znajdziesz w dziale o e-bike ( forum/ rowery/ elektryczne) w aktualnym temacie wybór roweru all- mountain dla emeryta, są tam propozycje Canyona czy R-Raymona. Edytowane 25 Lipca 2023 przez PiotrWie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi