Meephit Napisano 24 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Witam, chciałbym się poradzić osób które są w temacie czy opłaca się zakup używanego roweru Giant ANTHEM 27.5 z nowym napędem SRAM z kasetą 10-52T i korbą 34T, wszystko w cenie 4500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 24 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 A ja mogę kupić Passata. Ma wymieniony olej. Wszystko w cenie 10k zł. Opłaca się? Sorry, no ale to jest tak ogólne pytanie, że można sobie robić losowanie... Kto ma Ci odpowiedzieć, jak nie ma nawet połowy zdjęcia pokazującego stan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meephit Napisano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 zdjęć nie mam, widziałem go na żywo. Cały rower jest w stanie idealnym a wszystkie naprawy lub założenie nowego napędu robił wykwalifikowany serwis. Od razu powiem że roweru używam dosyć uniwersalnie czyli jazda po mieście, lesie jak i trasy po 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi