keltu Napisano 26 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, rowerowyDummie napisał: Dzięki, rower wygląda na wypas jak za te pieniądze. Niestety brak dealera w Szczecinie To jest oficjalny sklep producenta (z Niemiec) zakupujesz na ich stronie i w podsumowaniu będziesz miał do wyboru sklep do którego rower zostanie przesłany i przygotowany, a w Szczecinie jak najbardziej mają swoich dealerów. Edytowane 26 Lipca 2023 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyDummie Napisano 26 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Cytat To jest oficjalny sklep producenta (z Niemiec) zakupujesz na ich stronie i w podsumowaniu będziesz miał do wyboru sklep do którego rower zostanie przesłany i przygotowany, a w Szczecinie jak najbardziej mają swoich dealerów. Ten punkt w Szczecinie jest chyba tylko od elektryków. W każdym razie, przy finalizowaniu zamówienia nie ma go dostępnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 A czy ktoś zna realną wagę Explore 540? @Dokumosa, @cervandes, czy któryś z Was nie kupił go dla syna? Coś mi się przewija przed oczami 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 @chudzinki - tak, ważyłem, ale nie pamiętam. Jutro sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 @chudzinki - rozmiar M rockridera EXPL 540 z minimalnymi zmianami, tj dodanie koszyka na bidon - zmiana topcapa w mostku + do połowy zajechana tylna opona - waży 13,34kg. I tu uwaga ode mnie: amortyzator w tym rowerze (xfusion) był suchy jak pustynia. Żadnych śladów smaru na uszczelkach i ani krzty oleju na piankach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 @cervandes, a jeszcze jedno - jest opcja zmieszczenia blatu 34t...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 @chudzinki myślę, że tak, tyle tylko, że do korby M4100/5100 nie ma ori zębatek 34T - max jest 32T: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi