ChuChu Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Hej, Bez wchodzenia w szczegóły, co, jak i po co. Tylko kwestie techniczne. 1. Korba MTB Shimano HT2 1x w Gravelu. Będzie pasowała, czy czekają mnie niespodzianki. Nie mam na myśli czy uda się załožyć, tylko czy nie wpadnę w pułapkę chociażby z linią łańcucha. 2. Klamki Tiagra: czy będą działały z TRP Spyre C? Mają taki sam ciąg jak klamkomanetki 4700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Cytat Bez wchodzenia w szczegóły, co, jak i po co. Tylko kwestie techniczne. Marzyciel Cytat 1. Korba MTB Shimano HT2 1x w Gravelu. Będzie pasowała, czy czekają mnie niespodzianki. Nie mam na myśli czy uda się załožyć, tylko czy nie wpadnę w pułapkę chociażby z linią łańcucha. FC-RX810-1 ma linię łańcucha 49,7mm. FC-M8000-1 ma linię łańcucha 50mm. Z zębatką banless nawet ok.48,5mm. Nie-boostowe korby MTB są dedykowane do piast 12x142, czyli aktualnego standardu gravelowego. Jeździłem z piastą 12x142 i korbą FC-M7100 z linią 52mm i również było akceptowalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 2 godziny temu, ChuChu napisał: Klamki Tiagra: czy będą działały z TRP Spyre C? Mają taki sam ciąg jak klamkomanetki 4700? A nie chcesz zamienić mechaniczne TRP na hydrauliki? Za 2 stówy kupisz na olx kompletne i zalane mt200, za niewiele więcej mt400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Wiem i nie muszę szukać na OLX. Natomiast tak jak pisałem, nie będę się rozwodził dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi