sandblast9165 Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Kupował ktoś osłonę do korby po tym jak mu się zniszczyła? Ja kiedyś podjąłem się takiej próby to w kilku miejscach słyszałem że nie da się dokupić bo są różne otwory itp a nowa korba jest fabrycznie z osłoną. Tylko jak mam dobrą korbe to po co mi kolejna? xD takie dziwne gadanie mnie zawsze rozwala. Aktualnie nie mam takiej potrzeby tylko pytam ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) Było coś takiego jak uniwersalna osłona wkręcana w gwint na ściągacz korby. Każda korba 3- rzędowa ma ten sam standard gwintu i taka osłona pasuje do każdej, Jeśli koronki korby są przykręcane do pająka na śruby to można spróbować dobrać Rockring Edytowane 23 Lipca 2023 przez kamilmozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi