kamilmozej Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Witam. Dzisiaj będąc w Lidlu zakupiłem smarowniczkę Parkside za 23zł, dzisiaj są w promocji taniej o 23%. Sprzęt jeszcze nie przetestowany ale wizualnie wykonany całkiem dobrze, nie ma się do czego przyczepić. W komplecie 2 końcówki i silikonowy kapturek. Podobny albo identyczny sprzęt od Bety na alledrogo kosztuje ponad 63 , nie zdziwił bym się gdyby pochodził z tej samej fabryki. Jak zakupię smar i nabiję napiszę coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Jakiś czas już tego używam, spełnia swoją funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 A co tam pisać! Sprawdza się i tyle, oczywiście jak najbardziej można ją polecić, bo jakość/cena jest bezkonkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 22 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) Podoba mi się to, że nie ma w tym sprzęcie ani grama plastiku, tylko sama galwanizowana stal. Jest dodatkowa końcówka - aż się prosi aby jedną przerobić poszerzyć/przedłużyć. No i o ile dobrze pamiętam, jak wprowadzono je do oferty Lidla to kosztowały około 39,99zł a teraz mam prawie za pół darmo. Edytowane 22 Lipca 2023 przez kamilmozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Jak się takie smarowniczki nabija smarem? Bo od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zaprzestanie grzebania śrubokrętem w tubie smaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Odkręcasz, pakujesz smar, zakręcasz i od spodu przez mały otwór popychasz blaszkę czymś cienkim, np. dość długim gwoździem aż poczujesz opór i finito, gotowe do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Są też puszki ze smarem ze specjalna plastikowa zatyczką z otworem do nabijania smarowniczka. Motorex takie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 5 godzin temu, cervandes napisał: Jak się takie smarowniczki nabija smarem? Bo od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zaprzestanie grzebania śrubokrętem w tubie smaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvelo Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Cześć. Właśnie dzisiaj też kupiłem tą smarowniczę ale mam z nią problem i chciałem się upewnić że dobrze myślę. To że na sucho (bez smaru) nie jestem w stanie wcisnąć tłoczka to nie jest normalna sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Jak nie można wcisnąć na sucho, to trzeba napluć... ;-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia 9 godzin temu, Pavvelo napisał: Cześć. Właśnie dzisiaj też kupiłem tą smarowniczę ale mam z nią problem i chciałem się upewnić że dobrze myślę. To że na sucho (bez smaru) nie jestem w stanie wcisnąć tłoczka to nie jest normalna sytuacja? Coś jest uszkodzone, powinna naciskać się bezproblemowo również bez smaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvelo Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Dzięki za potwierdzenie, zwracam ją. Nie miałem wcześniej takiego narzędzia stąd małe wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi