Pawlos88 Napisano 22 Lipca 2023 Napisano 22 Lipca 2023 Cześć, Jestem w trakcie poszukiwań nowego roweru i jednym z kandydatów jest NS Synonym, jeszcze nie jestem pewien czy w wersji TR 1 czy TR 2. Miałem okazję pojeździć TR2, ciekawa maszyna, ale to co mnie zastanawia to bardziej praktyczna część posiadania NS. Jak wygląda kwestia reklamacji w NS? Ktoś przerabiał? Pytam, bo po prawie 20 latach zabawy w ten sport mam różne tego typu przygody na koncie i wiem, że to jednak istotna kwestia, jak to wygląda jak już coś się stanie, a niestety przy dzisiejszym sprzęcie zawsze warto mieć to z tyłu głowy, że *nąć może wszystko, w każdej marce. Kolejna kwestia to koła na komponentach NS - mało mi znany temat, od latam na kołach w całości opartych na DT Swiss, więc będę wdzięczny za podpowiedzi np. ile warte są te piasty, czy bywają jakieś problemy itp. Generalnie, jeśli ktoś użytkuje Synonyma i chciałbym się podzielić + i - użytkowania, to z przyjemnością poczytam. Byłem także mocno nastawiony na sprawdzenie Santa Cruz Blur TR, ale póki dostępność w Polsce w zasadzie zerowa. Niemniej gdyby ktoś i w temacie tego modelu chciałby dorzucić swoje 0,03 PLN to też jestem zainteresowany poznaniem opinii użytkowników. Pozdrawiam, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi