pawels237 Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Dzień dobry. Mam ogromny problem ze zdjęciem zębatki gates carbon drive z nuvinci n380 (optimized). Jest film na youtube jak zdemontować. zdjąłem oring zabezpieczający, podważyłem z każdej strony zębatkę do góry i za nic nie chcę wyjść. Z piastą alfine 8 sobie jakoś poradziłem ale z tym zdzidostwem nie daje rady. Ktoś ma jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudekmotorek Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Podważ na dwa śrubokręty od spodu, one mają dość ciasne pasowanie sporo ciaśniejsze niż zwykłe zębatki nie wiem dlaczego ale tak już jest. Zdejmuje się je łatwo ale dwa płaskie śrubokręty będą potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawels237 Napisano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Wielkie dzieki za pomoc. tylko podłożyłem kawałek starej dętki i poszło gładko. Wiedziałem że można na was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi