zekker Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 W dolną rurę leci błoto, kamienie, piach, cokolwiek na co trafi przednie koło. Na wyprawy po dobrych drogach może się sprawdzić, tak samo jak uchwyty montowane do widelca ale w terenie Pod siodłem, to trzeba sprawdzić miejsce po opuszczeniu sztycy i maksymalnym ugięciu ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 Bidony pod siodłem w terenie gdzie balansujemy ciałem i nie raz przenosimy pupkę za siodełko to totalnie poroniony pomysł. Tak samo jak śmigając po wyrypie mocowanie szpeju ( bidony ,pompeczki i inne duperelki ) do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 23 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2023 W ogóle w góry liczą się dla mnie tylko bidony z kapturkiem na ustnik, bo nie lubię krowiej kupy. Jak nie ma miejsca na drugi to nerka z małym workiem - zaletą worka jest możliwość picia w kasku full face. Za siodełkiem to raczej nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
svrt.smth Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 FOX hip pack w ogóle ma rację bytu przy Evocu 3ce? Też się rozglądam ostatnio i tak się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi