zekker Napisano 23 Lipca 2023 Napisano 23 Lipca 2023 W dolną rurę leci błoto, kamienie, piach, cokolwiek na co trafi przednie koło. Na wyprawy po dobrych drogach może się sprawdzić, tak samo jak uchwyty montowane do widelca ale w terenie Pod siodłem, to trzeba sprawdzić miejsce po opuszczeniu sztycy i maksymalnym ugięciu ramy. Cytuj
pecio Napisano 23 Lipca 2023 Napisano 23 Lipca 2023 Bidony pod siodłem w terenie gdzie balansujemy ciałem i nie raz przenosimy pupkę za siodełko to totalnie poroniony pomysł. Tak samo jak śmigając po wyrypie mocowanie szpeju ( bidony ,pompeczki i inne duperelki ) do ramy. Cytuj
Wojcio Napisano 23 Lipca 2023 Napisano 23 Lipca 2023 W ogóle w góry liczą się dla mnie tylko bidony z kapturkiem na ustnik, bo nie lubię krowiej kupy. Jak nie ma miejsca na drugi to nerka z małym workiem - zaletą worka jest możliwość picia w kasku full face. Za siodełkiem to raczej nie da się. Cytuj
svrt.smth Napisano 30 Lipca 2023 Napisano 30 Lipca 2023 FOX hip pack w ogóle ma rację bytu przy Evocu 3ce? Też się rozglądam ostatnio i tak się zastanawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi