Gutek87 Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Witam. Jak w tytule. Przyczepka nowa. Niestety nie mogę już dodać zdjęć do aukcji olx gdzie przyczepka jest skończona w 100%. Więcej info 510618068 lub aukcja olx https://m.olx.pl/845473102/?bs=olx_pro_listing Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 No tragedia. To już lepiej z małym namiotem poginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Wygląda trochę jak budka do sprzedaży Hot Dogów, a trochę jak trumna z czasów Covid-19. Jak i po co, ktoś miałby ciągnąć 80kg i jeszcze zapłacić za to 11500 zł? Jak Tym wjechać gdziekolwiek? Jak się hamuje rowerem, gdzie z tyłu pcha Cię 80 kg, przymocowane do sztycy? Kto i gdzie pojedzie takim zestawem, nie umierając w międzyczasie? Doceniam ludzi którzy mają pomysł i umiejętności, no ale to jest dość absurdalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munioman Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 @Gutek87 jaki jest powód sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 80 kilo !!!!!!!☹️ Targać takiego " gargamela" po górach za sobą - musiałbym na łeb bez kasku paść i jeszcze ta cena za takie badziewie wykonanie , że o samym projekcie nic nie powiem. 🤮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 "Teardrop" LOL. Chyba z Minecrafta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Zatkało mnie 🙂 i jak to się ma do mojego namiotu o wadze 1.2 kg 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) @manfred1 dokładnie lub hamak z tarpem. Pomijam aspekt bocznego wiatru i jak mijam się z tirem - może z tym czymś zdmuchnąć do rowu. To "cuś' to się nadaje na saturator. Wodę już ma , wrzucić tylko butle z Co2. Edytowane 22 Lipca 2023 przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 24 minuty temu, manfred1 napisał: Zatkało mnie 🙂 i jak to się ma do mojego namiotu o wadze 1.2 kg 🙂 W namiocie nie ugotujesz hurtowej ilości parówek na Hot Dogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 22 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 19 godzin temu, Gutek87 napisał: Niestety nie mogę już dodać zdjęć do aukcji olx gdzie przyczepka jest skończona w 100%. Wiesz, że można na olx edytować ogłoszenie i podmienić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi