olalola Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Hej, mam 3 rowery które "mierzyłam" i wszystkie są świetne, a mianowicie kellys clea 90, merida crossway 15 i kross evado 4.0. Kellys najbardziej mi się podoba, ale na kross jest chyba ciut wygodniejszy/ dopasowany - ale wyglada tak miejsko. A który waszym zdaniem jest naj naj? Bd dziękuję za podopowiedzi 😉 A i mam 173 i 71 w nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ineffable Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 (edytowane) A dlaczego nie Trek Dual Sport 2, którym byłaś tak bardzo zainteresowana? Ogólnie podczas przejażdżki wokół sklepu większość rowerów będzie wygodna. Nawet jeżeli są za małe bądź za duże. Jakie rozmiary dali Ci do mierzenia z poszczególnych rowerów? Edytowane 21 Lipca 2023 przez Ineffable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olalola Napisano 21 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Sama nw dlaczego, ale Trek tak jakoś mi nie siadł, nie zamierzam się do niego wracać, ale z ciekawości- faktycznie ma lepsze parametry? Mierzyłam 19 Dziękuję że mi poradziłeś , no ale ten Trek jakoś mi nie spasował na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi