amator_rowerowy Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Posiadam taki produkt: https://www.mikesport.pl/craft-active-extreme-x-wind-meskie-kalesony-1909693-999985 Czasami na stronach sklepów występuje on jako spodnie, ale najczęściej jako kalesony (pod powyższym linkiem zarówno jako spodnie i jako kalesony). Po angielsku jest to nazywane "pants". Do tej pory używałem tego jako warstwę "pod spód" i byłem bardzo zadowolony. A czy mogę użyć tego jako warstwę wierzchnią? Wiecie, nie chciałbym paradować po mieście w kalesonach. Będę wdzięczny za opinię doświadczonym "odzieżowcom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 We may look like sissies, but watch what you say or else we'll put out your lights! We're men, we're men in tights, Always on guard defending the people's rights. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Te są raczej pod spód, ale na tyle ładne, że przynajmniej nie musisz gasić światła przed rozebraniem się na randce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amator_rowerowy Napisano 22 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Dziękuję za uwolnienie mnie od rozterek. A ta uwaga dodatkowa jest bardzo cenna - trochę światła się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi