RabbitHood Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Potrzebuję kupić gumy do dziadkobusa sąsiadowi - 28'', miasto cały rok. Maksymalnie ma być tanio - czyli za 2 opony i dętki MAX 100zł. Wychodzi jakieś 30-35zł za gumę. Co tam się dzisiaj kupuje? Nadal kendy (lata temu kenda khan ludzie zakładali) czy jakieś chińczyki wyparły ich "jakością". (normalnie kupiłbym niemieckie landkruzery - no ale i tak robię ten rower po kosztach...). Edytowane 20 Lipca 2023 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateacer Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 W tym budżecie kupowałem ostatnio Mitas Gripper, ale porównania do innych nie mam. W tym budżecie dla mnie są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Niestety Khany wciąż kupują. Ale wybierz może coś innego , bo one są tak śliskie na mokrym, ze sąsiad może się zabić zanim zrozumie ich specyfikę. Kenda ma piedmont, kwik trax z tanich. A może jakiś Blackstone... UPD. I na temat. Intryga jest do samego końca Edytowane 20 Lipca 2023 przez remover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Panie kochany! Co ty chcesz, żebym autyzmu od samego czytania dostał!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi