DiMoonn Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Zakupiłem bardzo ładny termos SIGG 0,55l, (kupiłem w innym miejscum sporo taniej) obudowa wykonana ze stali szczotkowanej. Średnica to 72 mm. Wchodzi do standardowego koszyka bardzo ładnie. Ale ten koszyk porysował mi poprzedni malowany na czarno też stalowy termos za 2 lata bardzo mocno. Wygląda to niechlujnie i nieładnie. Czy ktoś wie jaki koszyk nie będzie mocno rysujący ale jednocześnie dobrze trzymał? Chodzi o taki na ramę pod śruby. Nie chcę torby na kierownicę. Jeżdzę rekreacyjnie, więc nie ma wymogów błyskawicznych operacji z bidonem. Mogę stać. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ineffable Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Świat nie jest idealny, więc albo koszyk będzie rysował bidon, butelkę, czy inny termos, albo nie będzie dobrze trzymał. Możesz spróbować się rozejrzeć za koszykami wykończonymi gumą, może RaceOne X5 Gel albo Elite Custom Race Plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 IBERA BC20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Jak nie możesz się pogodzić z faktem, że używając danej rzeczy ją zużywasz to oklej sobie ten bidon folią oracal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Jedyne rozwiązanie to musisz jeździć tak szybko by nikt nie zauważył, że masz porysowany bidon! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Fidlock ma opcję montowania na dowolny bidon swojego mocowania (na boa), tanie to to nie jest ale masz pewność że się nie porysuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bob555 Napisano 26 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 https://allegro.pl/oferta/paski-na-rzepy-uchwyt-na-butelke-naprawil-czajnik-12427222031 https://allegro.pl/oferta/uchwyt-na-butelke-paski-na-rzepy-naprawil-czajnik-12427221206 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 26 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Naprawił czajnik? 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi