viorafa Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Witam, potrzebuję pomocy, bo słabo się znam na rowerach. W sklepie internetowym zamówiłem rower dla córki firmy Ghost. Miał być na osprzęcie: przerzutka przedniaShimano Acera,Przerzutka tylnaShimano Alivio. Natomiast otrzymałem rower na advent x z tyłu oraz Miranda z przodu. no i teraz mam dylemat, czy zwrócić rower, czy to podobna klasa,będzie też dobrze działać i nie mam sensu się bawić w zwroty i tracić czas. A może rower nie jest oryginalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Mirandy nie znam, ale Advent X to raczej upgrade, bo to przerzutka ze sprzęgłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) Advent X to poziom Deorki imo, Mirandy nie znam ale jak działa to bym się nie przejmował przednie przerzutki raz że są tanie a dwa nie wpływają tak na pracę napędu jak tylnie. Edytowane 19 Lipca 2023 przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi