viorafa Napisano 19 Lipca 2023 Napisano 19 Lipca 2023 Witam, potrzebuję pomocy, bo słabo się znam na rowerach. W sklepie internetowym zamówiłem rower dla córki firmy Ghost. Miał być na osprzęcie: przerzutka przedniaShimano Acera,Przerzutka tylnaShimano Alivio. Natomiast otrzymałem rower na advent x z tyłu oraz Miranda z przodu. no i teraz mam dylemat, czy zwrócić rower, czy to podobna klasa,będzie też dobrze działać i nie mam sensu się bawić w zwroty i tracić czas. A może rower nie jest oryginalny? Cytuj
Wojcio Napisano 19 Lipca 2023 Napisano 19 Lipca 2023 Mirandy nie znam, ale Advent X to raczej upgrade, bo to przerzutka ze sprzęgłem. 2 Cytuj
keltu Napisano 19 Lipca 2023 Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) Advent X to poziom Deorki imo, Mirandy nie znam ale jak działa to bym się nie przejmował przednie przerzutki raz że są tanie a dwa nie wpływają tak na pracę napędu jak tylnie. Edytowane 19 Lipca 2023 przez keltu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi