agenciara Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 reaktywujmy temat..... coś się nie zanosi na to żeby posty powróciły data zlotu: - maj odpada bo zakwitną kasztany [moje juz przekwitly na szczęście ufff ] - ostatnią propozycją był 29 czerwiec (piątek - Masa Krytyczna) i "balowanie" przez weekend w Samociążku. Oczywiście balują tam nasze torby, a my śmigamy po kujawach i pomorzu... pensjonat w samociążku: http://www.julia.bydgoszcz.pl/ wracamy do dyskusji.... kaman ewrybady
Robert Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 29 czerwiec data nawet niezła a plan dość dobry, chociaż najbardziej interesuje mnie część śmigania w terenie oczywiście
staniolbiker Napisano 8 Kwietnia 2007 Napisano 8 Kwietnia 2007 Jestem z Chojnic i jestem za!! Działajcie Panowie, bo Ja jestem jak najbardziej chętny na taki zlocik i na pewno przyjade, jeśli sie odbędzie Panowie i Panie, chciałem powiedzieć
Kaska Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Jesli bede w Bydgoszczy to tez z checia skorzystam z opcji posmigania w terenie.
Robert Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 Koleżanki i koledzy wypadało by chyba już ustalić jakiś bardziej konkretny termin, nie sądzicie?
agenciara Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Napisano 13 Kwietnia 2007 jak na razie wszyscy są na "tak" - 29 czerwiec... ciekawe gdzie jest Snuffi osattnimi czasy nic a nic się nie pokazuje :>
snuffi Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam po długej przerwie! Ponieważ to ja wylazłem przed szereg i rzuciłem propzycjami, do których nie widziałem większego sprzeciwu, więc tak: ZLOL KUJAWSKO POMORSKIEJ SEKCJI FORUMROWEROWE.ORG ODBEDZIE SIE W DNIACH: 29.06-01.07.2007 W: SAMOCIĄŻKU K/BYDGOSZCZY W OŚRDOKU: "Julia" ( http://www.julia.bydgoszcz.pl/ ) Teraz tak: Prosze określić się czy domek/pawilon/namiot ile osob itp. 1 czerwca zamkne liste, podam konto na które wpacicie 10% wartosci noclegu (domku/pawilonu/namiotu) i w ciagu tyg zrobie rezerwacje. Jakies sprzeciwy?
Robert Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 I właśnie o takie konkrety mi chodziło! Jestem za!
snuffi Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 Zapomnialem napisac, na zlot zapraszam wszystkich nie tylko z forum ale i waszych znajomych, teamy itd byle smigali na roweruch!
snuffi Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Acha to rozumiem, że zloty nie będzie? Naprawde prosze o deklaracje, abym miał podstawy do negocjacji ceny noclegu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.