agenciara Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 reaktywujmy temat..... coś się nie zanosi na to żeby posty powróciły data zlotu: - maj odpada bo zakwitną kasztany [moje juz przekwitly na szczęście ufff ] - ostatnią propozycją był 29 czerwiec (piątek - Masa Krytyczna) i "balowanie" przez weekend w Samociążku. Oczywiście balują tam nasze torby, a my śmigamy po kujawach i pomorzu... pensjonat w samociążku: http://www.julia.bydgoszcz.pl/ wracamy do dyskusji.... kaman ewrybady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 29 czerwiec data nawet niezła a plan dość dobry, chociaż najbardziej interesuje mnie część śmigania w terenie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staniolbiker Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Jestem z Chojnic i jestem za!! Działajcie Panowie, bo Ja jestem jak najbardziej chętny na taki zlocik i na pewno przyjade, jeśli sie odbędzie Panowie i Panie, chciałem powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jesli bede w Bydgoszczy to tez z checia skorzystam z opcji posmigania w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Koleżanki i koledzy wypadało by chyba już ustalić jakiś bardziej konkretny termin, nie sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 jak na razie wszyscy są na "tak" - 29 czerwiec... ciekawe gdzie jest Snuffi osattnimi czasy nic a nic się nie pokazuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam po długej przerwie! Ponieważ to ja wylazłem przed szereg i rzuciłem propzycjami, do których nie widziałem większego sprzeciwu, więc tak: ZLOL KUJAWSKO POMORSKIEJ SEKCJI FORUMROWEROWE.ORG ODBEDZIE SIE W DNIACH: 29.06-01.07.2007 W: SAMOCIĄŻKU K/BYDGOSZCZY W OŚRDOKU: "Julia" ( http://www.julia.bydgoszcz.pl/ ) Teraz tak: Prosze określić się czy domek/pawilon/namiot ile osob itp. 1 czerwca zamkne liste, podam konto na które wpacicie 10% wartosci noclegu (domku/pawilonu/namiotu) i w ciagu tyg zrobie rezerwacje. Jakies sprzeciwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 I właśnie o takie konkrety mi chodziło! Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Zapomnialem napisac, na zlot zapraszam wszystkich nie tylko z forum ale i waszych znajomych, teamy itd byle smigali na roweruch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Acha to rozumiem, że zloty nie będzie? Naprawde prosze o deklaracje, abym miał podstawy do negocjacji ceny noclegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.