ByMySide Napisano 18 Lipca 2023 Napisano 18 Lipca 2023 siema pany poszukuje butow mtb jak w temacie budzet 300 zl pedaly jakie mam obecnie to xpedo spry jezdze trail i enduro Cytuj
Dokumosa Napisano 18 Lipca 2023 Napisano 18 Lipca 2023 Adaidas ma wyprzedaż na szmaciane freeridery. Cytuj
Wojcio Napisano 18 Lipca 2023 Napisano 18 Lipca 2023 W ogóle były (są?) promocje na 5-10 bo sobie skórkowane pod kolor ramy kupiłem taniej niż najtańsze plastikowe Shimano. I żonie też - ślicznie wygląda. Te 5-10 trzymają się pinów jak złe. Ale realnie Freerider pro są najlepsze. Warto też ogólnie poszukać w necie - bo jak liczy się rozmiar i mode,l a nie kolor, to można tani trafić - córka swoje wiosną ściągnęła z Hiszpanii poniżej 300 PLN. Cytuj
Dokumosa Napisano 18 Lipca 2023 Napisano 18 Lipca 2023 Tylko jedna uwaga - freeridery są mega ciężkie wiec poruszanie taka masą na stopach ciągnie sporo pary. Poza tym można totk do pralki wrzucić na 3p bez wirowania, jak odciekną.nieco wypchać gazetami i postawić na słońcu. Buty po praniu jak nowe. Cytuj
RabbitHood Napisano 19 Lipca 2023 Napisano 19 Lipca 2023 Zwykłe Vansy - albo cokolwiek ze sztywną podeszwą. Cytuj
Maciorra Napisano 19 Lipca 2023 Napisano 19 Lipca 2023 Tak jak koledzy polecają wyżej Freeridery to pewnik. Jeśli chodzi o trzymanie to chyba ciągle nr 1. Uroda i wygoda do już kwestie indywidualne (dla mnie mega wygodne). Ostatnio dużo dobrego słyszałem o Specialized 2FO Roost, podobno trzymają tak dobrze jak Five Teny, więc warto sprawdzić. Widziałem je ostatnio w jakiejś promce w okolicach trzech stówek właśnie (domyślna cena odjechana podobnie jak domyślna cena Freeriderów)... Cytuj
Dokumosa Napisano 30 Kwietnia 2024 Napisano 30 Kwietnia 2024 Freeridery mają dobrą regularną cenę w b-d. Zwykłe w okolocy 70EUR, PRO w okolicy 90EUR. Cytuj
techmariner Napisano 30 Kwietnia 2024 Napisano 30 Kwietnia 2024 Właśnie zamówiłem 3 pary 2FO ze strony Specialized. Mają aktualnie niezłe zniżki (aczkolwiek mam wrażenie, że cena w oficjalnym sklepie była dużo zawyżona w porównaniu do innych sklepów). Wziąłem rozmiary 45 (roost flat mountain), 45,5 (method) i 46 (roost flat mountain), mają darmowe zwroty więc można przymierzyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi