Labell Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Na dzień 03.09.2023 planowane jest wydarzenie Gravel Bory Stobrawskie Zamek Bożejów. Pojawił się już gpx z trasą do pobrania ze strony organizatora. Trasa 90 km z limitem 10 godzin. Zastanawiam się czy jest sens startowania na MTB z niskiej półki tak żeby przejechać chociaż całą trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 90km z limitem 10h? Nie wiem, co to "MTB z niskiej półki", ale myślę, że spokojnie łykniesz trasę jeszcze z zapasem. Ja bym jechał - trasa killer nie jest. Dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciemak666 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 trasa wygląda spoko. limit tez raczej ok. mysle ze na 4/5h do zrobienia bez problemu chociaż nie znam tamtych terenów. (piach) jedynie cena odstrasza - chyba 150zł za taki mniej znany maraton to dość sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labell Napisano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Z ciekawości przeczytałem regulamin CykloOpawy i wypada o wiele lepiej na papierze łącznie z tym, że wpisowe max 80 zł a trasa oznakowana, zabezpieczenie medyczne, pitstopy itp. Tutaj w sumie nie wiadomo czego można się spodziewać i na co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi