Labell Napisano 17 Lipca 2023 Napisano 17 Lipca 2023 Na dzień 03.09.2023 planowane jest wydarzenie Gravel Bory Stobrawskie Zamek Bożejów. Pojawił się już gpx z trasą do pobrania ze strony organizatora. Trasa 90 km z limitem 10 godzin. Zastanawiam się czy jest sens startowania na MTB z niskiej półki tak żeby przejechać chociaż całą trasę. Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 17 Lipca 2023 Napisano 17 Lipca 2023 90km z limitem 10h? Nie wiem, co to "MTB z niskiej półki", ale myślę, że spokojnie łykniesz trasę jeszcze z zapasem. Ja bym jechał - trasa killer nie jest. Dasz radę! Cytuj
ciemak666 Napisano 18 Lipca 2023 Napisano 18 Lipca 2023 trasa wygląda spoko. limit tez raczej ok. mysle ze na 4/5h do zrobienia bez problemu chociaż nie znam tamtych terenów. (piach) jedynie cena odstrasza - chyba 150zł za taki mniej znany maraton to dość sporo Cytuj
Labell Napisano 20 Lipca 2023 Autor Napisano 20 Lipca 2023 Z ciekawości przeczytałem regulamin CykloOpawy i wypada o wiele lepiej na papierze łącznie z tym, że wpisowe max 80 zł a trasa oznakowana, zabezpieczenie medyczne, pitstopy itp. Tutaj w sumie nie wiadomo czego można się spodziewać i na co liczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi