lukasz.grzegorczyk1991 Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Cześć, Chciałbym się poradzić, zapytać czy podczas stosowania środka CX-80 Odrdzewiacza, mogłem w jakim sposób zaszkodzić swojemu rowerowi (kasecie, łańcuchowi)? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Mogłeś go nalać w łożyska. Nie prościej zdjąć łańcuch do takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.grzegorczyk1991 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Wszystko mogło się zadziać. Myślę że mogło być prościej, ale zastanawiam się teraz czy to nie będzie niosło za sobą jakiś większych konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Jakich konsekwencji? Rozpięcie łańcucha i założenie spinki, to nie lot w kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.grzegorczyk1991 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Źle sprecyzowalem swoją wypowiedź, chodziło o konsekwencje ewentualnego dostania się środka odrdzewiacza do wspomnianego łożyska koła. Rozpięcie łańcucha nie jest lotem w kosmos, ale zrobiłem to w taki a nie inny sposób. Po prostu zapytałem o coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi