Tiburon Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Witam. Przymierzam się do kupna pulsometru. Mam na oku Magene h303 i w związku z tym mam pytanie. - Ktos z Was używa tego urządzenia z garminie 530 Edge? - Są jakieś problemy z parowaniem obu urządzeń? Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Używam h603 (który polecam jako wygodniejszy moim zdaniem) z edge 530 od ponad 2 lat i nigdy nie miałem z tym zestawem problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Mam stary model H64. Używam od chyba 4 lat i nigdy problemów z parowaniem z garminem 530 nie miałem. Jedyny problem jaki miałem to dziwne odczyty rzędu 250. Po jakimś czasie odpadł jeden pin i okazało się, że cały styk był skorodowany. Po wymianie paska (kupiony jakiś chiński z aliexpress) działa bez problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiburon Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Właśnie z tym mam obawy, podobne opinie są przy pulsometrach z Decathlonu, ze dziwne odczyty są, jednak dopłacać do Garmina dual jeszcze raz tyle… Dziękuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiburon Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 (edytowane) 8 godzin temu, KSikorski napisał: Używam h603 (który polecam jako wygodniejszy moim zdaniem) z edge 530 od ponad 2 lat i nigdy nie miałem z tym zestawem problemów. Dopiero teraz zauważyłem Twoja odpowiedz. Bardzo dziękuje. Chyba się skuszę. Przepraszam za post pod postem, ale nie wiem jak edytować poprzedni post. Edytowane 17 Lipca 2023 przez Tiburon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi