Alien_N7 Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Cześć, Wymieniłem siodło na fabrycznie nowy Specialized Power Comp. Od pierwszej dłuższej przejażdżki, siodło niesamowicie głośno skrzypi. Dodatkowo, mam wrażenie jakby występował bardzo minimalny, ale wyczuwalny pod tyłkiem luz góra-dół. Nic takiego nie występowało na siodle dołączonym fabrycznie do roweru, który założył mi sklep przed odbiorem. Wydaje mi się, że śruby dokręciłem porządnie. Poza kontrolą śrub, co jeszcze można z tym fantem zrobić? Przesmarować czymś pręty siodła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Skoro nowe to reklamacja. Siodło powinno pracować ale nie skrzypieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiMoonn Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Miałem podobną historię, skrzyp i luz, z tym że po roku, z inną marka, włoską – dostałem nowe w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alien_N7 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Ok, po urlopie zareklamuje to siodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi