gma85 Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Witam wszystkich jak w temacie pomóżcie wybrać mi moją pierwszą szosę bo jestem zielony w tym temacie. Do kupienia ma używane modele rowerów: Carrera na klamkomanetkach Triban 500 bez klamkomanetek z przerzutkami Shimano Sora Kross Vento 1.0 sport na klamkomanetkach i Shimano Sora Jamis Ventura na klamkomanetkach i przerzutkach Claris Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) Jaki budżet? Cytat Triban 500 bez klamkomanetek Ktoś je zdemontował czy o co chodzi? Wklej linki do rowerów, które chcesz żebyśmy ocenili Edytowane 16 Lipca 2023 przez Greg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid29er Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Sora czy Claris-sprawa drugorzędna ważniejszy jest stan techniczny tych używanych rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi