marvelo Napisano 15 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) Niedawno założyłem na tył taką oponę, właśnie w kolorze czerwonym (700x23), kupioną ładnych kilka lat temu w Decathlonie i dosłownie po jakichś 300 km zrobiło się coś podobnego jak na poniższym filmie. Miałem kilka sztuk modelu Lithion (wersja 1) w kolorze szarym (jasny i ciemny) i nic takiego się nie działo (też kupowane w Decathlonie, w promocyjnych cenach, dwupakach itp.). Wiem, że obecnie jest już trzecia generacja tych opon, ale jeśli ktoś trafi gdzieś leżaki magazynowe generacji 2 w kolorze czerwonym to odradzam. Inne kolory - nie wiem (jeśli ktoś miał, proszę o opinie). Coś ewidentnie poszło nie tak i guma klei się i rozłazi jak stare rękwiczki-wampirki (takie robocze oblewane gumą). Nie trzeba znać rumuńskiego, by zrozimieć o co chodzi - no mizeria i tyle. A tak lubiłem Michelina. Edytowane 15 Lipca 2023 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Tak to wygląda u mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi