Wojcio Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca To włoska czapeczka, we Włoszech na niebie jest wielka świecąca kula, nazywana słońcem, u nas daszek chroni przed błotem to nie mój żart, ale z angielskiego pisma rowerowego sprzed ćwierć wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 22 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca Rozumiem że na szosie ochroni moje oczy i nosek przed tą ognistą kulą 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Kurna śmiałem się z jakiś szmat w lecie na baniaku a że mnie pokarało coraz większym ubytkiem szczeciny to jest coraz gorzej. Ostatnio w te upały co szybszy zjazd to pot regularnie zachlapuje mi patrzałki Trza jakąś szmatę wozić w koszulce i się wycierać przed zjazdem bo czyszczenie szkieł z tego syfu już mnie przestało bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Córka kupiła nowy kask Okleya, który zamiast gąbki, ma na czole silikonową uszczelkę, coby spływ był bokami. Jeszcze nie testowane, ale ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi