Cheops899 Napisano 13 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 Siemanko wszystkim mam mały problem zakupiłem klucz Prox RC-B928 do tego suportu ale niestety nie pasuje jest za duży i teraz pytanko jaki klucz kupić niby ten suport jest kompatybilny z hollowtech 2 zakupiłem dedykowany klucz i nie pasuje to ja już tego nie rozumiem doradzicie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 13 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 Hollowtech 2 to standard ramion korby, nie suportu. Potrzebujesz adaptera do aktualnego klucza Shimano TL-FC25 lub dedykowanego klucza, na przykład Bitul BB006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheops899 Napisano 13 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 jest tylko taki na allegro Bitul BB001 i filmik na youtube podobno ma trochę luzy ten klucz omg i to jest właśnie shimano wszystko muszą utrudniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Lipca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi