chudzinki Napisano 13 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) Znacie coś lżejszego z podobnym bieżnikiem? Załóżmy, że na tą chwilę cena nie gra roli. Edytowane 13 Lipca 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 Patrzyłes coś od Deli Tire? Mają zwijanki, to naprawdę niezły producent. https://allegro.pl/oferta/opona-deli-tire-26-x-1-95-62tpi-sa-254-zwijana-12401353015 Tyle że tu bieżnik agresywniejszy, więc gorzej na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) Dzięki! Przejrzałem ich, niezbyt fajną stronę, ale nic ciekawego nie widzę dla siebie 😏. Edytowane 13 Lipca 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Znalazłem oponę-widmo Kenda K1047 (chyba już zaprzestali produkcji) oraz ewentualnie Kenda K1185, ale wciąż jestem otwarty na propozycje 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 CST Jack Rabbit, bardzo szybka i lekka. Ale niestety szybko się zużywa na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Brak rozmiaru niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 W dniu 13.07.2023 o 11:50, chudzinki napisał: Znacie coś lżejszego z podobnym bieżnikiem? Dowolna 'sotf and supple' opona grawelowa? Zwijki to 500g skrobią - chociaż w ciut mniejszym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Tylko, że ja szukam 26 cali 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Jacek jest w rozmiarze 2,1. Nie jest to duży balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 @sky87, zdjęcie się nie wyświetla. 2-calowa z pomiarów to już na styk mi wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 To jak 2 cale na styk, to faktycznie ta się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Schwalbe CX Comp? Jest w 26" i w rozmiarze 2.00 na obręczy 30mm wewnętrznej zmierzyłem balon 43mm Pewno waży mniej od DFIII, ale tak czy inaczej, ta sama kategoria wagowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 @uzurpator, tylko 43...? Ja mam obręcze 19 mm. Też ją biorę pod uwagę, ale bardziej przemawia do mnie, na tą chwilę, Kenda K1185 Piedmont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 21 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Nie dawało mi to spokoju, bo gdzieś tam po głowie mi sę pałętało, że to 43mm to podejrzane jest. Ale tak naprawdę, to 48mm. Obręcz to Dartmoor Raptor, 26". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 @chudzinki na co się zdecydowałeś? Ja mam podobny dylemat pomiędzy Kendą Piedmont a Conti DF3. (P.S nie chcesz odsprzedać conti?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Poszedłem w Conti i zostaję z nią, a do drugiej hulajki kupię chyba Piedmont 'a 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Możesz wrzucić fotki jak wygląda i jaką ma szerokość realnie? Jak się po asfalcie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Wiele Ci nie podpowiem, bo przed wyjazdem na urlop udało mi się tylko raz wyjechać, a zmieniałem z 1.5-calowych semislicków. Fotki i pomiar wrzucę najwcześniej w niedzielę jak wrócimy 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Spoko. Nie wytrzymałem i je kupiłem. Będą w sobotę więc sam ocenię jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Gdyby kogoś interesowało to Piedmont waży tylko 500 gram! Pierwsze się spotykam żeby producent zawyżał wagę ☺️. Za to jest ok. 2 mm węższa od Conti, czyli jakieś 47 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2023 To sporo mniej niż conti. Ale w sumie nie ma źle, liczę że będzie mniej podatna na przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) Gdyby ktoś był ciekawy to oceniając komfort i zachowanie opon na asfaltach, kostkach i szutrach zdecydowanie wygrywa Piedmont. Edytowane 14 Września 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Piedmont jest dziwnie podobny do Speca Trigger Sport, ino lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi