siara_nh Napisano 12 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 Cześć, zauważyłem że w kasecie są "uszczerbione zęby " czy taką kasetę pasuje już wymienić ? a jeśli tak to czy ma sens zmiany na jakiś lepszy model ? obecnie jest Sunrace CS-9S 11-32 przerzutka altus od razu może pasuje zmienić łańcuch ? wsadziłem ten "miernik" do łańcucha jak na zdjęciach i nie wiem czy to juz znaczy ze pasuje go wymienić czy dopiero jak ten "ząb " wpadnie w łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 12 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 Cytat uszczerbione zęby ??? gdzie niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara_nh Napisano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 tutaj widać jakby wżery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 12 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 Wszystko jest w najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara_nh Napisano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 ok, łańcuch tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 12 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 No jak przymiar nie wpadł, to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara_nh Napisano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 ok dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 12 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 (edytowane) Ale powiedz dokładnie gdzie te wyszczerbienia widzisz bo może mylisz je z rampami hyperglajda. Bo masz lekkie "uszczerbki" - ale to nic jeszcze strasznego i spokojnie przejedziesz te tysiące. Edytowane 12 Lipca 2023 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara_nh Napisano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 generalnie chodzi mi o takie wżery / odchodzący "lakier" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi