Joe123 Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Cześć mam pytanie dotyczącego roweru crossowego 178 cm 67kg chce na niego wydać około 3000zl mam na oku jeden Kands Avangarde https://kands.pl/rower/avangarde-m-2023/.Na allegro widziałem rocznik 2022 za ok 3000zl i mam pytanie czy brać ten czy inny? Ponieważ trochę waży 15,20kg po odkręceniu nóżki może będzie koło 14,9kg bo nóżki ursusa ważą koło 300g lecz ma dobry napęd Shimano deore.Chciałbym jeździć tak 50/50 asfalt off-road. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Jak szukasz roweru, do poruszania się głownie po asfalcie po płaskim to jest ok. Szeroki zakres przełożeń zapewnia dużą uniwersalność wyższa waga nie jest wielką przeszkodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi