Fafor Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 Cześć. kupiłem uchwyt Spigen Gearlock z adapterem mocowanym na klej i dzien później padł mi telefon 🤣Nigdzie nie idzie kupić tego adaptera a szkoda pieniędzy na nowy zestaw. Myślałem by odkleić go i przykleić do nowej obudowy... tylko czym i na ile to będzie solidne. Jakby tą taśmę/klej zerwać i coś nowego dać? Macie jakieś pomysły? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 (edytowane) Masz różne taśmy/pady dwustronne klejące od M3 - przejdź się do najbliższej kastoramy i wybierz coś. Edytowane 10 Lipca 2023 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 I taka taśemka da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Oryginalnie jest tam taśma 3M VHB. VHB w różnych specyfikacjach można sobie kupić na wolnym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Czy da radę? Na szosie może bym sobie przylepił do tego telefon. Na wertepach bym nie ryzykował (nawet z oryginałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Oryginał na wertepach działał tak, że wyrwało tylną część obudowy telefonu, która została na kierownicy wraz z spigenem, a reszta telefonu poleciała w krzaki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Co to za wertepy były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Jedna z tras "zjazdowych" w pobliżu stacji łączności Marynarki Wojennej w Rumii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 No to słabo 😜 Mój i tak jest przyklejony już do innych plecków. Myślę, że wytnę część plecków i przykleję cały plaster do nowych plecków A dodatkowo wszystko może okleję czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Ja też kiedyś wymieniałem telefon i odklejałem mocowanie od etui. Przykleiłem do nowego etui dwustronną taśmą 3M. Trzymało równie dobrze co na oryginalnej taśmie. Nic nie odpadło i wszystko się trzymało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafor Napisano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi