DiMoonn Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 (edytowane) Chciałbym stworzyć koszulkę z własną grafiką. Czy ktoś z forum może polecić firmę? Znalazłem kilka firm, ale wzory mają raczej szosowe, a ja potrzebuję luźną, do mtb. Edytowane 10 Lipca 2023 przez DiMoonn Cytuj
Kettler Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 Quest sport ? zamawiałem tam kilka razy. Ale generalnie koszulki na rower są obcisłe chyba że jakieś enduro, downhill... 1 Cytuj
KrzysiekCH Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 W Bimber można sobie bez dopłaty wybrać nadruk na plecach - ale nie obrazek, tylko napis. Wiec to pewnie Ciebie nie usatysfakcjonuje. Za to bardzo fajne ubrania, dobre jakościowo i fajnie wyglądają. Sam mam kilka bluz i spodnie. Przy własnych nadrukach jest często problem z ilością - jak się zamawia jedna sztukę to zwykle robi się bardzo drogo... BIMBER – Pędzimy w Beskidach. Pełne projekty na różne wyścigi robiłem w Verge https://www.vergesport.com/ Maja też luźniejsze bluzy – ale nie wiem czy one są rozsądne bo robiłem „normalne” tzn. obcisłe. Ale tam też jest tak, ze musisz zamówić kilka sztuk, żeby to się jakkolwiek liczyło… 1 Cytuj
DiMoonn Napisano 10 Lipca 2023 Autor Napisano 10 Lipca 2023 @KrzysiekCH o Bimber wiedziałem, nawet z nimi korespondowałem, tam można również robić grafikę, ale w ograniczonej kolorystyce z tego co pamiętam. Odnowię wiedzę, dzięki. I widziałem sporo bardzo pozytywnych opinii o jakości Bimbera. Również zobaczę co w Verge, też dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi