DiMoonn Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 (edytowane) Chciałbym stworzyć koszulkę z własną grafiką. Czy ktoś z forum może polecić firmę? Znalazłem kilka firm, ale wzory mają raczej szosowe, a ja potrzebuję luźną, do mtb. Edytowane 10 Lipca 2023 przez DiMoonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 Quest sport ? zamawiałem tam kilka razy. Ale generalnie koszulki na rower są obcisłe chyba że jakieś enduro, downhill... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 W Bimber można sobie bez dopłaty wybrać nadruk na plecach - ale nie obrazek, tylko napis. Wiec to pewnie Ciebie nie usatysfakcjonuje. Za to bardzo fajne ubrania, dobre jakościowo i fajnie wyglądają. Sam mam kilka bluz i spodnie. Przy własnych nadrukach jest często problem z ilością - jak się zamawia jedna sztukę to zwykle robi się bardzo drogo... BIMBER – Pędzimy w Beskidach. Pełne projekty na różne wyścigi robiłem w Verge https://www.vergesport.com/ Maja też luźniejsze bluzy – ale nie wiem czy one są rozsądne bo robiłem „normalne” tzn. obcisłe. Ale tam też jest tak, ze musisz zamówić kilka sztuk, żeby to się jakkolwiek liczyło… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiMoonn Napisano 10 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 @KrzysiekCH o Bimber wiedziałem, nawet z nimi korespondowałem, tam można również robić grafikę, ale w ograniczonej kolorystyce z tego co pamiętam. Odnowię wiedzę, dzięki. I widziałem sporo bardzo pozytywnych opinii o jakości Bimbera. Również zobaczę co w Verge, też dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi