rjas Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 Cześć, Sterownik Intuvia, silnik Bosch Performance Line - kilka razy stało się tak, że na wyświetlaczu znikło wskazanie prędkości i przestało działać wspomaganie. Włączanie/wyłączanie nic nie daje, również wyciąganie baterii. Pomaga wyciągnięcie sterownika/wyświetlacza Intuvia i ponowne jego włożenie. Po tej procedurze wszystko działa bez problemu. Nie bardzo wiem gdzie szukać przyczyny lub co może być powodem takiego zachowania napędu. Będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj
PiotrWie Napisano 10 Lipca 2023 Napisano 10 Lipca 2023 Wydaje mi się że jak pomaga wyjęcie sterownika to należy zacząć od przeczyszczenia jego styków - keśli ginie połączenie to może dać takie objawy Cytuj
rjas Napisano 12 Lipca 2023 Autor Napisano 12 Lipca 2023 OK dzięki, zobaczymy co będzie dalej. Na szczęście mam drugi rower z Intuvią więc można pożonglować. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi