ChuChu Napisano 9 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 Hej, Ostatnio coraz częściej wożę rower. Dbam o rower, no ale dbam też o samochód. Rozkładanie koca czy czegoś podobnego jest nieco uciążliwe i nie do końca pozwala na utrzymanie czystości w samochodzie, a rower też średnio chroni. Pomyślałem o czymś w stylu Velosock. Czy taki pokrowiec jest na tyle elastyczny, że pozwoli mi na obrót koła o 90 stopni, żeby rower cały zmieścił się w samochodzie? A może jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) Raczej będzie ciężko. Ja raz tak zapakowałem, a auto mam duże ale było nie wygodnie. Teraz jest sucho to poprostu wkładam rower do auta najwyżej pod pedałem podkładam stary koc by tapicerki nie rysował jak leży na boku Edytowane 9 Lipca 2023 przez Sansei6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi