ChuChu Napisano 9 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) Hej, Mam do sprzedania zestaw jak poniżej, oparty na Frameset Kross Esker 4.0 w rozmiarze M. Geometria poniżej: https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-4-0-zielony-czarny-polysk-2?gclid=EAIaIQobChMIzN-2t7-BgAMVh9B3Ch14zQUTEAAYASAAEgKBy_D_BwE --- Frameset: Kross Esker 4.0 M Stery: Fabryczne FSA Koła: Fabryczne WTB i23 + piasty Deore M6000 Opony: Tufo Gravel Thundero 44c NOWE Hamulce: TRP Spyre + tarcze TRP 160 mm Sztyca: PRO PLT przycięta na około 350 mm Mostek: PRO PLT 110 mm Kierownica: PRO Discover NOWA Zacisk sztycy + Top Cap: Wolftooth --- Sprzedaję ponieważ w końcu uczciwie sam sobie przyznałem, że posiadanie dwóch rowerów w dwóch lokalizacjach, gdy rocznie robi się 2-3k km rocznie kompletnie nie ma sensu. Kierownica i opony są nowe, ponieważ jeszcze w zimę rower był kompletny i szykowałem go dla siebie. Jest umyty, stery są po serwisie, tak samo jak koła ( centrowanie + piasty) i hamulce. Sprzedaję w takim stanie, ponieważ kilka części przełożyłem do nowego roweru. Kwestia ekonomiczna. Stan oceniam na bardzo dobry, ciężko się do czegoś przyczepić. Śruby wymienione są na nierdzewne. Dorzucam także zapasowy hak, przelotki pancerza, trochę śrub i wszystko co znajdę. Na zdjęciu widoczna jest kaseta XT 11-36 10s. Nie jest ona w cenie zestawu, jednak w przypadku zainteresowania, mam do niej dwa łańcuchy HG95. Każdy z nich ma przejechane nie więcej jak 1000 km. Były używane z korbą 48T. Mostek mogę wymienić na identyczny 100 mm. --- Jeżeli chodzi o cenę, to proponuję trzy konfiguracje: 1. Wszystkie wymienione elementy: 2500 zł 2. Frameset + Sztyca + Mostek + Kierownica: 1500 zł 3. To co w pkt 2 + hamulce: 1800 zł Cena do negocjacji. Tylko odbiór osobisty w Warszawie lub Otwocku. --- Posiadam jeszcze całkiem sporo dodatków. Jeżeli potrzebujesz jakiś elementów żeby zbudować rower na tym zestawie, daj znać. Napiszę co mam. --- UWAGA! Z racji że roweru nie przechowuję u siebie w domu, proszę o kontakt tylko osoby zdecydowane na zakup po oględzinach. Nie umawiam się na oględziny, żeby sobie porozmawiać i popatrzeć w oczy. Niestety miałem już takie przypadki. Edytowane 9 Lipca 2023 przez ChuChu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 9 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 To ma szybkozamykacze czy ośki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 9 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 QR 9mm ale zaciski skręcane na imbus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 9 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 A piasty 100/135? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 9 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 Standard MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Sprzedane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Wyczaiłeś może jaki to ma standover - producent nie podaje? Ja mam 169 i to jest totalnie dolna granica sizingu ze strony KROSSa dla rozm M Widzęte e cap na mostek i zacisk sztycy od WT - to pewnie dokupiona biżuteria masz te fabryczne elementy? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Zacisk chyba mam, Top Cap na 99% nie. Nie wiem jaki ma standover. Rower jest mały i krótki. Mając 173/174 z fabrycznym mostkiem 80 czy 90 mm, czuć było że jest naprawdę ciasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Czołem "po latach" ... poszedł rower do ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Czołem "po wielu latach" ... poszedł rower do ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi