lvl18 Napisano 8 Lipca 2023 Napisano 8 Lipca 2023 Witam, szukam lekkiego crossa który będzie kompromisem między jego ceną i wagą. Obecnie od 8 lat jeżdżę Krossem Level B3 o wadze okolo 15,5kg (kupiony wtedy głównie do jazdy w lasach) ale z racji przeprowadzki trasy to teraz 80% asfalt i 20% jakieś leśne czy polne ścieżki stąd pora na coś lżejszego. Mój wzrost 175cm, waga 73kg. Fajnie jakby rower ważył <14,5kg jakimś cudem za te 3k. Wyposażenie nie jest dla mnie jakoś mega istotne z wyjątkiem hamulców hydraulicznych. Kross był bardzo budżetowym zakupem i do dziś jest niemal bezawaryjny. Nic konkretnego na oku jeszcze nie mam więc rozważę każdą podpowiedź. Cytuj
Mihau_ Napisano 8 Lipca 2023 Napisano 8 Lipca 2023 Ten sobie ogarnij https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-hybrydowe/rowery-dual-sport/dual-sport/dual-sport-2-gen-4/p/35044/ Cytuj
lvl18 Napisano 8 Lipca 2023 Autor Napisano 8 Lipca 2023 Waga 13,22kg wygląda świetnie, dzięki wielkie za podpowiedź! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi