1938 Napisano 8 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2023 (edytowane) Czy ktoś wypożycza rowery i dopuszcza udział w maratonach? Bielsko-Biała, ewentualnie Kraków lub Katowice. Potrzebuję na niedzielę 9.07. Jestem w KRK i nie za bardzo mam możliwość wrócić się po mój rower, dopiero w nocy i mogę nie dojechać pociągiem na start. Muszę mieć pewność na 100%, bo jak nie, to się wrócę i uprawiam hazard. Potrzebuję: sprawny rower MTB XC 1x minimum Deore, preferowany HT, ale może być full kask (wypożyczenie lub zakup) pedały SPD (wypożyczenie) (ewentualnie dobre platformy) (opcjonalnie) dropper, tzw. myk-myk Mam przy sobie: bidony strój buty Kontakt z przyczyn technicznych jutro rano lub dopiero po 19:00. Edytowane 8 Lipca 2023 przez 1938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1938 Napisano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Odświeżam temat. Czy korzystał ktoś z wypożyczalni w Piwnicznej-Zdroju lub okolicach? Nie mam czym przewieźć własnego roweru, a wypożyczenie czegoś ciekawego może mi pomóc w wyborze sprzętu na kolejny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 18 Września 2023 Udostępnij Napisano 18 Września 2023 Wypożyczalnie mają najprostsze modele z niezbyt wyszukanym osprzętem. Jedyna szansa aby przymierzyć się do jakiegoś sprzętu to dni testowe producentów/dystrybutorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi