1938 Napisano 8 Lipca 2023 Napisano 8 Lipca 2023 (edytowane) Czy ktoś wypożycza rowery i dopuszcza udział w maratonach? Bielsko-Biała, ewentualnie Kraków lub Katowice. Potrzebuję na niedzielę 9.07. Jestem w KRK i nie za bardzo mam możliwość wrócić się po mój rower, dopiero w nocy i mogę nie dojechać pociągiem na start. Muszę mieć pewność na 100%, bo jak nie, to się wrócę i uprawiam hazard. Potrzebuję: sprawny rower MTB XC 1x minimum Deore, preferowany HT, ale może być full kask (wypożyczenie lub zakup) pedały SPD (wypożyczenie) (ewentualnie dobre platformy) (opcjonalnie) dropper, tzw. myk-myk Mam przy sobie: bidony strój buty Kontakt z przyczyn technicznych jutro rano lub dopiero po 19:00. Edytowane 8 Lipca 2023 przez 1938 Cytuj
1938 Napisano 17 Września 2023 Autor Napisano 17 Września 2023 Odświeżam temat. Czy korzystał ktoś z wypożyczalni w Piwnicznej-Zdroju lub okolicach? Nie mam czym przewieźć własnego roweru, a wypożyczenie czegoś ciekawego może mi pomóc w wyborze sprzętu na kolejny sezon. Cytuj
Kettler Napisano 18 Września 2023 Napisano 18 Września 2023 Wypożyczalnie mają najprostsze modele z niezbyt wyszukanym osprzętem. Jedyna szansa aby przymierzyć się do jakiegoś sprzętu to dni testowe producentów/dystrybutorów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi