Michal00 Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Mam 176 cm wzrostu, ważę 68 kg. Na rowerze jeżdżę dosyć często. Poszukuję roweru używanego do 3500 zł. Mieszkam prawie że w górach więc chcę aby korzenie i nierówności nie były wyzwaniem dla tego sprzętu. Oczywiście nie ma mowy o downhill'u, lecz zależy mi na pełnej amortyzacji. Oprócz tego chciałbym żeby ten rower sprawdził się w jeździe po szosie ( nie był typowym zjazdowcem). Porozglądałem się trochę na olx i przypadły mi do gustu 2 oferty ( pod względem wizualnym ). 1. Bulls wild cup 2 koła 27,5" Rama: aluminiowa 21" ( 53cm) Amortyzator: Rock Shox Sektor + SR Suntour Epicon Przerzutka tylna: Shimano SLX Przerzutka przednia: Shimano SLX Korba: Shimano Deore Manetki: Shimano SLX Klamki: Tektro Auriga PRO Hamulce: Tektro Auriga PRO Piasty: Ryde, Giant Obręcze: Ryde, Giant Opony: Schwalbe Rapid Rob Mostek: Styx Kierownica: Styx Sztyca: Styx Siodełko: Selle Royal T1 2. Rockrider st530s Wszystko w nim oryginalne, prócz dampera- wymieniony na RockShox monarch rt Troszkę się rozpisałem ,ale proszę doradzenie mi który z nich będzie lepszy i ma lepszy osprzęt. A może kupić jakiś inny ? Dziękuję za wszelkie propozycje i wskazówki. Pozdrawiam. Edytowane 6 Lipca 2023 przez Michal00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal00 Napisano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Aha i zapomniałem dopisać. Ten Rockrider jest na ramie L i kołach 27,5". Według strony decathlona mieszczę się w zakresie wzrostowym ( 175-184cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi