Mikolaj4521 Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Czy w tej oponie mogę jeździć na dętkach? https://www.centrumrowerowe.pl/opona-continental-race-king-shieldwall-pd19514/?v_Id=130457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Do każdej opony możesz założyć dętkę. Nie każda opona da się zalać mlekiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj4521 Napisano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Dzięki, czyli mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Możesz i to jeszcze jak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Ja zawsze mam dętkę jako zapas. W razie awarii zakładam i jadę dalej. Łatwiej targać dętkę niż łatki i mleko. No i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Na wszystkie dłuższe wycieczki biorę dętkę na wypadek awarii bezdętek. No i na pewno można dać dętki do bezdętkowych. Nawet mnie trochę kręci powrót do dętek z uwagi na Tubolito i podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi