pecio Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Całe życie śmigam na siodełkach z tytanowymi stelażami . Raz się skusiłem tak bardziej z eksperymentatorskiej ciekawości na siodełko podróbę . Po krótkiej "nieprzyjemności " bytowania z tym czymś zraziłem się do tego typu konstrukcji - pękły pręty . Ale nie ukrywam kusi mnie tylko tym razem oryginał. Ma ktoś przyjemność jeździć na oryginalnej Selle Italii na węglowym stelażu ? Jak z trwałością /wytrzymałością w dłuższej perspektywie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Nie wiem jak w Selli, ale mam porównanie dokładnie tego samego siodła na prętach stalowych i karbonowych...no i ten karbon mniej wygody, bardzo sztywne siodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi