pawels237 Napisano 5 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 Dzień dobry. Szukam plecako-sakwy. Chodzi mi o to aby można było plecak zaczepić do bagażnika stabilnie. Jak będzie potrzeba to zdjąć i nosić na plecach 25 l to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 5 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 IBERA SF3 BASIL FLEX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 6 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Ortlieb ma w ofercie takie szelki, pozwalające nosić niektóre sakwy jak plecak. Mam nawet ten zestaw ale nigdy nie użyłem poza przymierzeniem. Taka proteza raczej, bardziej przydatna jak ktoś jeździ z sakwami i doraźnie potrzebuje plecaka niż plecaka w roli sakwy. Zdecydowanie trzeba też już mieć sakwy Ortlieba i to te właściwe Ale z kronikarskiego obowiązku wspominam o tym. https://www.ortlieb.com/en_us/carrying-system-bike-pannier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawels237 Napisano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 A czy z zwykłego plecaka 20 -25 l można by zamontować takie zaczepy jak w sakwie aby zaczepić o bagażnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi