Arczender Napisano 4 Lipca 2023 Napisano 4 Lipca 2023 Witam przymierzam się do zakupu roweru, który głównie będzie mi służył do jazdy po mieście, ale także czasem po parkach i terenach bardziej górzystych. Po znajomosci w sklepie został mi zaproponowany model z tytułu w cenie 3200 + doposażenie takie jak światła, bidon, stópka za darmo. Moje pytanie czy do max 3500/4000 jestem w stanie kupić coś lepszego ponieważ nie znam się dobrze na rowerach a chce kupić sprzęt, który mi posłuży kupę czasu. Z góry dzięki za odp. Cytuj
Ineffable Napisano 4 Lipca 2023 Napisano 4 Lipca 2023 Hm... pytanie zasadnicze jest, czy szukasz strikte roweru górskiego. Jazda po mieście, parku, tereny górzyste - w sensie podjazdów, a nie jakiś ekstremalnych tras, to bardziej chyba jednak cross. Za niewiele więcej można kupić Giant Roam 1 - na znacząco lepszym osprzęcie, będzie też lżejszy, a i do Twoich zastosowań lepszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi