DemoFV Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Nie miałem czasu się tym zająć, ale ostatecznie się udało. ChuChu, dzięki za wskazówki - wyszło chyba nieźle jak na pierwszy raz. Kettler, dzięki za polecenie puchy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Wygląda naprawdę dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rorschach Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca W dniu 17.07.2023 o 14:34, DemoFV napisał: Nie miałem czasu się tym zająć, ale ostatecznie się udało. ChuChu, dzięki za wskazówki - wyszło chyba nieźle jak na pierwszy raz. Kettler, dzięki za polecenie puchy Możesz dokładnie opisać co zrobiłeś od twojego poprzedniego posta gdzie już polakierowałeś ale nadal były widoczne obrysy odpadającego lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemoFV Napisano 31 Lipca Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca spolerowałem zaznaczony fragment i trochę ponad niego papierem wodnym 2000. Wszystko później umyłem wodą i wytarłem mikrofibrą. Później odtłuściłem IPA, okryłem ramę folią i z odległosci 20-30 cm pryskałem lakierem w sprawy bezbarwnym w miejsce, gdzie był ubytek, ale też kilka cm w kazdym kierunku poza niego, żeby wyrównać warstwy. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi