Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć

Nie znalazłem w Polskim internecie zbyt wiele na temat tego producenta,dlatego proszę Was o radę.

Jest oferta Devici Wilsona za ok 6k.

Ogólnie ze zdjęć wygląda na zadbany egzemplarz. 

Dużo rzeczy zostało zmienionych pod obecnego właściciela.

Nie znalazłem na forum opinie na temat tego producenta rowerów, czy jest to serio jakiś unikat czy lepiej rozejrzeć się za czymś innym.

Wypadłem z tematu rowerów z 10lat,a od tego czasu trochę się zmieniło,dlatego traktujcie mnie proszę jako świeżaka.

Z góry dzięki.

Screenshot_20230704-074107_OLXpl.jpg

Edytowane przez Naro
Napisano

Szczerze powiedziawszy będąc "świeżakiem" nie kupuje się zjazdówki.
Mając zasób kompetencji i doświadczenia by jeździć zjazdówką zgodnie z przeznaczeniem nie szuka się tego typu porad.

Kup sobie jakąś trailówkę i zacznij odnawiać kompetencje...

Napisano

A gdyby pominąć temat "świeżaka" gdybym kupował kolejny tego typu rower,ale zastanawiałbym się właśnie nad tym z opisu powyżej to co byś doradził ?

Napisano

Nikt Ci nie napiszę porady czy warto kupić używany konkretny egzemplarz. Ja używanego fulla nigdy bym nie kupił, bo nigdy nie masz pewności czy właściciel nie oszczędzał na serwisie. Kupowanie używanej zjazdowki to już w ogóle loteria.

Napisano

Kupowanie zjazdówki ma w ogóle mały sens dla ludzi, którzy nie jeżdżą we wszystkich zawodach DH w Polsce i okolicy.

Mnóstwo ludzi startuje w DH na enduro, w tym ludzie na poziomie jak Michał Topór.

W życiu bym nie kupił 10 letniej zjazdówki, a już na pewno nie na odległość.

• +1 pomógł 1