Cheops899 Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Witam wszystkich to mój pierwszy amortyzator z blokadą skoku itp i mam pytanie czy jak jest ustawiona blokada skoku to mimo wszystko golenie powinny sie lekko uginać bo mam takie dziwne wrażenie że coś sie stało jak przypadkiem zjechałem ze schodów właśnie z ustawioną blokadą albo to jest normalne bo mimo wszystko jest ta sztywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Tak, bedzie sie lekko uginac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheops899 Napisano 4 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 A takie pytanko jak podnoszę przednie koło to jest taki dziwny dźwięk jakby skrzypnięcie nie wiem czy to od amortyzatora ale chyba tak nie pamiętam zeby było tak wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Możliwe że tłumik "syczy" przy odbiciu, normalne zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi