Rafa1 Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Zrobiłem dzisiaj dłuższą trasę, tj. 55 km i jestem bardzo zadowolony z wybranego rozmiaru (S). Mostek fabrycznie na wysokości mniej więcej połowy podkładek. Siodełko na wysokość przekrok -10 cm. Nie czuję żebym siedział jak na bmx czy innym, za małym rowerze. Przez całą jazdę na trasie 70/30% asfalt-szuter zero bólu karku, dłoni. Brak drętwienia. I to na stockowej owijce. Nową zakładam w weekend. Jestem pozytywnie zaskoczony osiagami na szutrze. Spokojnie wyciągałem ok 33 km/h i czułem się bardzo komfortowo jak na rower z kierownicą nie amortyzowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano 1 Września 2023 Udostępnij Napisano 1 Września 2023 Chciałem kupić tego Ridley'a ale polityka dystrybutora jest ...... czyli tanio już było. Tak wiem można dalej kupić za 8400 ale sam fakt takiej oferty na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Tak żeby nie było że narzekam tylko na Ridley'a czy tam polskiego dystrybutora. Bardzo dziękuję za super podejście do klienta Panu Szymonowi dzięki czemu stałem się szczęśliwym posiadaczem takiej maszynki do jazdy. Dziś zaliczone pierwsze 60 kilka km, 600m+ up level i same pozytywy ! Niezdecydowanym napiszę że należy mniej czytać a więcej jeździć. Pogodo trwaj..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi