marfik Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Cześć, co polecacie na kołach 20" dla 8 letniej dziewczynki 122 cm wzrostu? Woom 4 jest za drogi, a Kross Lea odpadł za manetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 W tej cenie poszukaj rowerów marki Amulet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 A musi być nowy ? Bo na olx masz spory wybór używanych, jak sądzę minimalnie, które za chwilę będziesz mógł sprzedać z niewielką stratą: https://www.olx.pl/sport-hobby/rowery/q-Woom-4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Trek Wahoo. Poza tym zawsze można obrotową manetkę wymienić na cyngiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytkum Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 (edytowane) Poszukaj roweru na kołach 24", mają dolny limit wzrostu 125 cm. 20" będzie za pół roku za mały. Amulet wygląda ciekawie. Edytowane 4 Lipca 2023 przez pytkum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytkum Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Nie mogę edytować poprzedniego posta. Sprawdziłem Wooma 4 mojej córki (też ma około 122 cm wzrostu), sztyca jest wysunięta do znacznika 11 cm, max jest na 16 cm. Do wiosny będzie za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi